Marketing Automation

& Funnels

Integreer al je kanalen tot 1 ijzersterke marketing machine

Ik geloof in een holistische aanpak. Dat betekent dat al je kanalen op elkaar aansluiten en bijdragen aan het doel dat jij voor ogen hebt: namelijk je klant helpen van A naar B. De klantreis, of customer journey, is jouw belangrijkste taak. In je marketing, in je producten en in je personal brand.

 • Laten we kennismaken

  Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking via skype of telefoon. Via bovenstaande knop kun je dat direct in mijn agenda doen.

Waarom kies je voor

een funnel?

Online Zichtbaarheid

Door een deel van je marketing te automatiseren zorg je voor een consequente online zichtbaarheid, die doorloopt als jij wat anders te doen hebt of je niet zo zichtbaar voelt als nodig is om je bedrijf te laten groeien.

Consequente beleving

Je leads en klanten krijgen altijd dezelfde beleving. Hoe jij je vandaag ook voelt de tone of voice in je marketing automation is altijd gelijk. En dmv automatische systemen krijgt iedereen hetzelfde aanbod.

 

Dat aanbod word geserveerd als zij er aan toe zijn, niet jij.

Voorspelbare omzet

Als je koers goed is, je systemen op orde en als je processen zijn geautomatiseerd, kun je voorspellen wat je omzet gaat zijn. Deze maand, volgende maand en over zes maanden. Ruim op tijd dus om bij te sturen of je doelen te vergroten.

Relaxte Schaalbaarheid

Diezelfde systemen en processen, plus een heldere koers en strategie, samen met jouw inspanningen en dat van je team, leveren voorspelbare resultaten op, die je kunt opschalen en afschalen wanneer jij wilt. En die geen extra stress of werkuren voor jou veroorzaken.

Waarom kies je

voor mij?

 • 15 jaar ervaring

  Ik ben niet met online marketing begonnen als ondernemer, maar met ondernemen begonnen als online marketeer. Dit is mijn vak.

 • Analytisch

  Ik kijk eerst naar je cijfers en je doelen alvorens een strategie te bepalen. En ik vertaal de cijfers voor jou naar concrete acties.

 • Strateeg en uitvoerend

  Ik heb jarenlang de uitvoering gedaan in mijn baan, voor klanten en voor mezelf. Daarom weet ik wat er mogelijk is, hoe techniek op elkaar aansluit en wat marketingtechnisch werkt.

 • Leergierig

  Ik blijf bij door trainingen te volgen bij zowel ondernemers als officiële trainingsinstituten als specialisten.

 • Ervaring met online business

  Voor meerdere online ondernemers heb ik geholpen

  de boel te structureren. Juiste tools. Juiste flow.

  Juiste content. Opschonen wat niet meer werkt.

 • Passie voor automation

  Hoe meer jij automatiseert, hoe makkelijker je het

  jezelf maakt. En er komt dan ruimte voor creatie.

  Voor flow. Voor lichtheid. En voor vrijheid.

Dit is de belangrijkste email in jouw funnel

Vraag hier het gratis ebook aan waarin je leert welke mail de belangrijkste is voor een effectieve funnel. En nee, dat is niet een mail met een aanbod.

WAT KLANTEN ZEGGEN

‘Er wordt veel geschreven over funnels, maar als je echt het beste uit je funnel wilt halen, dan is er meer nodig dan een reeks e-mailtjes. En dat ‘meer’, dat levert Bianca! Ze beschikt naast een enorme berg kennis, vooral ook over een onuitputtelijke bron van gave ideeën. Bianca denkt echt bewust mee over je bedrijf en ziet altijd net de oplossing die je zelf niet (meer) ziet. En zo ontstaat er een funnel die zijn weerga niet kent. En daarnaast is het ook nog eens een hartstikke leuk mens. Win-win dus.’

Agnes van Goolen
Empower Mentor

'Bianca is op strategisch niveau meeeeeega sterk. Als het gaat om online marketing weet ik exact wat ik wil en dat maakt het niet altijd makkelijk. Maar Bianca begrijpt precies wat ik bedoel en geeft daar goed strategisch advies over. Ze is echt een wizard als customer experience marketeer en helpt je door de bomen het bos weer zien. Ik maak een diepe buiging voor haar.'

Angélique Piternella

Strategisch adviseur virtueel leiderschap, Teammastery.nl

'Voor een groep klanten heb ik Bianca gevraagd de Funnel workshop te geven. Er wordt veel gezegd en geschreven over funnels maar hoe zet je zoiets nu goed op, waar moet je aan denken, wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Dat waren de vragen die leefden. Bianca is een echte funnel expert, in de workshop legde zij het allemaal heel helder uit, zette ons aan het werk en stelde precies de juiste vragen om zaken scherper te krijgen. Ze is kundig, rustig, betrokken én ook heel belangrijk: leuk! Een funnel maken is best een klus, er komt veel techniek bij kijken maar wij weten nu hoe dit in zijn werk gaat en wat je er mee kunt bereiken. Bianca dankjewel!'

Marieke Anthonisse

Zakenmam.nl

Tijdens de VIP-dag met Bianca een ontzettend waardevolle dag gehad. Op een prachtige locatie hadden we na een dag al een funnel volledig gevuld met de juiste content. *happy*
Wat ik wilde vertellen had Bianca in een handomdraai omgezet naar heldere taal met de juiste marketing technieken. Het was heel fijn om die chaos in mijn hoofd helder in beeld te krijgen. En om te kunnen sparren met iemand die er écht verstand van heeft.

Het is mij zo goed bevallen dat ik het graag helemaal overlaat aan Bianca met al haar ervaring.
Al met al die VIP-dag was de juiste stap naar hopelijk heel veel meer moois!
PS: binnen een week heb ik de investering van deze VIP-dag 3x terugverdiend.

Marian van Olst

Sketchupplaza.nl

SPECIAL OFFER

8 kant en klaar funnels

twv 397 euro

 • Coachfunnel

  Filter niet geschikte kandidaten voordat ze een afspraak met je boeken.

 • Boek funnel

  Geef je boek gratis weg, laat de verzendkosten wel betalen en maak winst met de upsells. Ik vertel je hoe deze funnel, die je vast wel bij Amerikaanse collega's hebt gezien, werkt en hoe jij hem na kunt bouwen.

 • Omzet zonder Omkijken funnel

  3 opvolgende producten die zichzelf verkopen.

 • Quiz funnel

  Segmenteer aan het begin van je funnel op basis van gegeven antwoorden van leads. Ideaal om direct informatie van je leads te verzamelen, een viraal effect te creëeren en hyper relevant aanbod te sturen.

 • Relatie funnel

  Deze funnel is niet geschikt voor de verkoop van producten maar wel voor het tot stand brengen van een relatie met je leads.

 • Webinar funnel

  Geef je webinars? Dan is deze funnel een must have voor na je webinar. En je krijgt er een excel bij voor het bijhouden van je webinarcijfers. Traffic, opkomst, sales, etc.

 • One Time Offer funnel

  Leer hoe je een goede One Time Offer funnel bouwt. Een aanbod dat maar 1x voorbij komt een een tijdslimiet heeft, voor iedere inschrijver een aparte deadline.

 • Retentie funnel

  Hou mensen binnenboord met deze retentie funnel. Krijg je signalen dat men weg wil? Gebruik dan deze funnel.

 • Ebooks met alle info

 • Bouwtekeningen

 • Kant en klaar teksten

 • Het hoe en waarom + extras

€149

 

Betalen met iDeal is helaas nog niet mogelijk.

WERK JE LIEVER 1-OP-1 MET MIJ

Ik ben beschikbaar voor de volgende projecten

SPARREN

2x per maand 60 minuten
plus voorbereiding

€250/m

We bespreken jouw strategie, doelen, cijfers en acties op het gebied van online marketing en automation.

+ opname

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking via skype of telefoon.

 

Via bovenstaande knop kun je dat direct in mijn agenda doen.

STRATEGIE dag

Tijdens deze VIP dag, die helemaal in het teken staat van jouw bedrijf, bespreken we jouw funnel strategie. De inhoud, de content, de techniek, de sales, de doelen en hoe je ze bereikt. Je krijgt na een week een funnel roadmap, waar alles op staat, digitaal aangeleverd.

 

Neem vooral je VA mee als je wilt.

€1497

Locatie: Zwolle, Coevorden of Emmen

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking via skype of telefoon.

 

Via bovenstaande knop kun je dat direct in mijn agenda doen.

FUNNEL bouwen

Ik neem de hele bouw van je over, eventueel inclusief content. Je krijgt een werkende, converterende funnel opgeleverd. Die zichzelf terugverdiend.

v.a. €3750

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking via skype of telefoon.

 

Via bovenstaande knop kun je dat direct in mijn agenda doen.

Ik werkte voor

Tempo-Team

Randstad

WebRep Associates

Hemels van der Hart

Ik ben gecertificeerd door

Digital Marketer als Customer Value Optimization Specialist

 

Emeritus Business School als Digital Marketer.

© Copyrights by Bianca Elzinga. All Rights Reserved.

info@biancaelzinga.nl

Emmen

kvk 55060145