Waarom kies je voor

  een funnel?

  Online Zichtbaarheid

  Door een deel van je marketing te automatiseren zorg je voor een consequente online zichtbaarheid, die doorloopt als jij wat anders te doen hebt of je niet zo zichtbaar voelt als nodig is om je bedrijf te laten groeien.

  Consequente beleving

  Je leads en klanten krijgen altijd dezelfde beleving. Hoe jij je vandaag ook voelt de tone of voice in je marketing automation is altijd gelijk. En dmv automatische systemen krijgt iedereen hetzelfde aanbod.

   

  Dat aanbod word geserveerd als zij er aan toe zijn, niet jij.

  Voorspelbare omzet

  Als je koers goed is, je systemen op orde en als je processen zijn geautomatiseerd, kun je voorspellen wat je omzet gaat zijn. Deze maand, volgende maand en over zes maanden. Ruim op tijd dus om bij te sturen of je doelen te vergroten.

  Relaxte Schaalbaarheid

  Diezelfde systemen en processen, plus een heldere koers en strategie, samen met jouw inspanningen en dat van je team, leveren voorspelbare resultaten op, die je kunt opschalen en afschalen wanneer jij wilt. En die geen extra stress of werkuren voor jou veroorzaken.

  Easy Marketing

  Community

  In mijn GRATIS Facebook groep deel ik tips om jouw funnel zelf te maken. Meld je gratis aan en geef je op voor een funnel review van jouw funnel.

  Waarom kies je

  voor mij?

  • Ik ben niet met online marketing begonnen als ondernemer, maar met ondernemen begonnen als online marketeer. Dit is mijn vak.

  • Analytisch

   Ik kijk eerst naar je cijfers en je doelen alvorens een strategie te bepalen. En ik vertaal de cijfers voor jou naar concrete acties.

  • Strateeg en uitvoerend

   Ik heb jarenlang de uitvoering gedaan in mijn baan, voor klanten en voor mezelf. Daarom weet ik wat er mogelijk is, hoe techniek op elkaar aansluit en wat marketingtechnisch werkt.

  • Leergierig

   Ik blijf bij door trainingen te volgen bij zowel ondernemers als officiële trainingsinstituten als specialisten.

  • Ervaring met online business

   Voor meerdere online ondernemers heb ik geholpen

   de boel te structureren. Juiste tools. Juiste flow.

   Juiste content. Opschonen wat niet meer werkt.

  • Passie voor automation

   Hoe meer jij automatiseert, hoe makkelijker je het

   jezelf maakt. En er komt dan ruimte voor creatie.

   Voor flow. Voor lichtheid. En voor vrijheid.

  Maartje Blijleven

  Community Expert, www.welovecommunities.nl


  "Als drukke ondernemer heb ik altijd 101 ideeën die vaak door tijdgebrek op de plank blijven liggen. Daarom ben ik met Bianca gaan werken. Bianca is echt een ontzettend goede funnel expert met heel veel goede ideeën. Ze weet al die ideeën heel goed voor mij te kanaliseren in een funnel.

   

  De funnels van Bianca zijn geen schreeuwerige Amerikaanse funnels maar echt authentieke, sympathieke funnels. Eentje die echt bij je past want ik ben heel erg van de online relaties bouwen. Bianca is echt heel erg goed in haar vak, naast dat ze strategisch is weet ze ook hoe dingen werken, hoe je goed moet segmenteren, wat een goede opbouw is qua mails, is ze een kei in het schrijven van teksten en weet ze je te motiveren om soms wel commercieel te zijn.

   

  Ze denkt met je mee, ze denkt vooruit en ze helpt vooral drukke ondernemers met 101 ideeën om daar de beste opties uit te selecteren om die in een funnel te zetten. Bianca kan ik echt aanraden als je je funnel wilt optimaliseren op een authentieke, sympathieke manier, waardoor je nog beter de online relatie gaat bouwen. Zeker in combinatie met een community."

   

  Elsbeth Slippens-Heuver

  Vitaliteitscoach, www.shitorshine.nl


  "Bianca biedt structuur en diepgang, denkt met je mee op zo’n manier dat je eigen ideeën nog beter worden en onderling verbonden worden. Bianca is echt een concrete duizendpoot gebleken, altijd het overzicht bewarend en duidelijk op het doel afkoersen met de juiste opdrachten en acties en inzichten. Ik heb het gevoel dat we elkaar aanvullen. En ik heb het gevoel dat het project mijn kindje is en dat mijn creativiteit en gedachtes worden aangevuld door Bianca om de juiste snaar bij de doelgroep te gaan raken. Zonder Bianca was het resultaat er niet geweest."

  'Voor een groep klanten heb ik Bianca gevraagd de Funnel workshop te geven. Er wordt veel gezegd en geschreven over funnels maar hoe zet je zoiets nu goed op, waar moet je aan denken, wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Dat waren de vragen die leefden. Bianca is een echte funnel expert, in de workshop legde zij het allemaal heel helder uit, zette ons aan het werk en stelde precies de juiste vragen om zaken scherper te krijgen. Ze is kundig, rustig, betrokken én ook heel belangrijk: leuk! Een funnel maken is best een klus, er komt veel techniek bij kijken maar wij weten nu hoe dit in zijn werk gaat en wat je er mee kunt bereiken. Bianca dankjewel!'

  Marieke Anthonisse

  Zakenmam.nl

  'Bianca is op strategisch niveau meeeeeega sterk. Als het gaat om online marketing weet ik exact wat ik wil en dat maakt het niet altijd makkelijk. Maar Bianca begrijpt precies wat ik bedoel en geeft daar goed strategisch advies over. Ze is echt een wizard als customer experience marketeer en helpt je door de bomen het bos weer zien. Ik maak een diepe buiging voor haar.'

  Angélique Piternella

  Strategisch adviseur virtueel leiderschap, Teammastery.nl

  Tijdens de VIP-dag met Bianca een ontzettend waardevolle dag gehad. Op een prachtige locatie hadden we na een dag al een funnel volledig gevuld met de juiste content. *happy*
  Wat ik wilde vertellen had Bianca in een handomdraai omgezet naar heldere taal met de juiste marketing technieken. Het was heel fijn om die chaos in mijn hoofd helder in beeld te krijgen. En om te kunnen sparren met iemand die er écht verstand van heeft.

  Het is mij zo goed bevallen dat ik het graag helemaal overlaat aan Bianca met al haar ervaring.
  Al met al die VIP-dag was de juiste stap naar hopelijk heel veel meer moois!
  PS: binnen een week heb ik de investering van deze VIP-dag 3x terugverdiend.

  Marian van Olst

  Sketchupplaza.nl

  Barbara de Bruyckere


  "Mijn man Andries en ik wilden onze bestaande business (tekstschrijven/voice over werk/Podcast maken) naar een hoger level brengen. Maar omdat online marketing niet onze business is, besloten we om een businesscoach in de arm te nemen. Ik leerde Bianca kennen via mijn PodPodOnline Facebookgroep, een platform voor podcastmakers. Zij had hierin een blog geschreven over funnels en mijn interesse was gewekt.

   

  Andries en ik zijn in april 2020 met haar in zee gegaan en dankzij haar hebben we een plan ontwikkeld om onze business naar een hoger level te brengen door Stemcoaching onze core business te maken; via weggevers, podcasts en emailmarketing.

  Begin 2021 gaan we live, maar ik heb al lang daarvoor 1 op 1 klanten die ik coach.

   

  De belangrijkste tips die zij ons (tot nu toe) heeft gegeven zijn:

  • Je business ligt om de hoek (stemcoaching lag zo voor de hand dat we het niet zagen)
  • Denk groot
  • Zet al je skills in om een geweldige business te creëeren

  De coachcalls met haar zijn altijd inspirerend, je krijgt onverwachte inzichten, ze is strategisch, heel intelligent en heeft visie.

  Bianca is eigenlijk ons geheime wapen in de weg naar onze nieuwe business.

   

  We zouden iedereen aanraden om met haar in zee te gaan; ze is opgeleid als online marketeer en dat merk je. Dankzij haar visie ga je veel harder en maak je niet de fouten die iedere onervaren online ondernemer (die wij zijn) zou maken."

  WACHT DUS NIET LANGER

  Ik ben gecertificeerd door

  Digital Marketer als Customer Value Optimization Specialist

   

  Emeritus Business School & Columbia Business School als Digital Marketer.

  Deze site en funnel zijn

  gemaakt met

  © Copyrights by Bianca Elzinga. All Rights Reserved.

  info@biancaelzinga.nl

  kvk 55060145

  BTW ID: NL002107339B44